Ingen Sørloth fra start for Atlético – vant 3–0 – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og sendeplan
Hopp til innhold

Ingen Sørloth fra start for Atlético – vant 3–0

Alexander Sørloth fikk sjansen fra start i Atlético Madrids sesongåpning forrige uke. Denne gangen måtte han gi fra seg plassen til spisskollega Julián Álvarez.

2023/2024-sesongen endte med en 3. plass til Girona, mens laget fra Madrid tok 4. plassen fem poeng bak.

Begge lagene kommer fra uavgjort i sesongåpningen, og er sulten på tre poeng.

Kampen gikk relativt stille for seg før Gironas Paulo Gazzaniga reddet ballen på feil side av 16-meteren. Dommeren blåste for hands, mens Gazzaniga ble vist det gule kortet. Antoine Griezmann sørget fra 1–0 fra ypperlig frisparkposisjon.

Andre omgang åpnet med en pangstart fra hjemmelaget. Marcos Llorente satt på turboen fra egen halvdel og satt ballen i mål helt alene.

Med knappe ti minutter igjen av ordinær tid ble Julián Álvarez tatt av banen til fordel for Alexander Sørloth. Nordmannen fikk nest flest mål i fjorårets La Liga sesong, men klarte ikke å notere seg en nettkjenning denne gangen.

Det gjorde imidlertid Koke, som selv ble byttet på etter pausen.

Det endte 3–0 til hjemmelaget, som inntok 4. plassen etter to kamper spilt.

Antoine Griezmann

Sportsnyheter

Ingebrigtsen Lewandowski

Avslører ukjent drama før Ingebrigtsens verdensrekord: – Det hadde blitt et helvete

Marcin Lewandowski var i flere år blant Jakob Ingebrigtsens fremste rivaler. Søndag spilte han en nøkkelrolle i at Ingebrigtsen satte verdensrekord på 3000 meter.

Ingebrigtsen smadret verdensrekorden på 3000 meter: – Jeg var livredd

Jakob Asserson Ingebrigtsen løp inn til karrierens mest prestisjefylte verdensrekord da han senket verdenskorden på 3000 meter med over tre sekunder.

Warholm slo ny fransk rival: – Han ødela de to første rundene i OL

Selv om konkurransen ikke var like hard som under OL, gjorde Karsten Warholm jobben og vant sitt første Diamond League-stevne på over et år.

Siste nytt

• Ingen Sørloth fra start for Atlético – vant 3–0

• Solbakken debuterte fra start for Empoli – vant 2-1 over gamle kjente

Ola Solbakken fikk sin første kamp fra start for Empoli da de vant 2-1 borte mot Roma i Serie A søndag kveld.

Solbakken & co. står dermed med én seier og én uavgjort etter sesongens to første kamper. Forrige helg åpnet Empoli sesongen med 0-0 hjemme mot Monza. Da kom Solbakken inn fra benken etter 69 minutter.

Nordmannen fikk imidlertid tillit fra start da Empoli gjestet Roma, som eier Solbakken.

25-åringen ble i januar 2023 kjøpt fra Bodø/Glimt og fikk prøve seg i den italienske hovedstaden det første halvåret, før han siden ble lånt ut til Olympiakos, Urawa Reds og Empoli.

Emmanuel Gyasi sendte gjestene i ledelsen rett før pause, før Lorenzo Colombo doblet etter en drøy time. Tre minutter tidligere ble Solbakken byttet ut.

Ti minutter før full tid skapte Eldor Shomurodov spenning i kampen igjen da han reduserte for Roma, men det ble oppgjørets siste scoring.

Roma har fått en fryktelig tung start på sesongen med én uavgjort og ett tap på deres to første kamper. Forrige søndag sesongåpnet Daniele De Rossis menn med 0-0 borte mot Cagliari.

(NTB)

Ola Solbakken
  • Hovland med svak avslutning på PGA-turneringen i Colorado

Viktor Hovland har ikke fått det helt til å stemme i PGA-turneringen i Colorado denne helgen.

Han lå på en delt 18.-plass før siste og avgjørende runde søndag.

Hovland startet dagen med par på de fire første hullene. Det ble derimot en bogey på hull fem og hull sju. Men på det åttende hullet tryllet han frem en eagle.

Nordmannen fortsatte med flere par. Nest siste utslag gikk i roughen, for femte gang denne søndagen. Heller ikke denne gangen satte Hovland birdien, som også her endte med par.

På siste hull slo Hovland et glimrende utslag, men på andre slag kom han seg ikke opp på greenen. Det norske håpet avsluttet med bogey og endte med to slag under par totalt.

Han ender til slutt på en foreløpig delt 26.-plass og starter neste uke på -2.

Turneringen pågår fortsatt og amerikanske Keegan Bradley og australske Adam Scott deler ledelsen med 13 slag under par. Svenske Ludvig Åberg ligger på delt tredjeplass med amerikanske Sam Burns.

Neste uke venter nye muligheter for Hovland og co. i Tour Championship i Atlanta.